Продукти
Pішення для бізнесу
Підключення
Тарифи
Компанія

Тranzzo запустив нову платіжну послугу для Укрпошти за допомогою сервісу від Visa

Тranzzo запустив нову платіжну послугу для Укрпошти за допомогою сервісу від Visa

Команда Tranzzo запустила для Укрпошти онлайн-перекази за номером телефону. Платіжне рішення реалізовано за допомогою доповнення до сервісу Visa Direct.

Команда Tranzzo запустила для Укрпошти онлайн-перекази за номером телефону. Платіжне рішення реалізовано за допомогою доповнення до сервісу Visa Direct.
Тепер клієнти національного поштового оператора можуть здійснювати переказ на карту, просто вказавши мобільний телефон одержувача. Послуга працює на сайті Укрпошти, а також у її мобільних додатках для iOS та Android.
«Ми провели інтеграцію з Visa, доопрацювали платіжну P2P-сторінку — і перекази за номером телефону стали доступними для клієнтів Укрпошти. Інноваційне доповнення до сервісу Visa Direct розширює функціонал грошових переказів та покращує користувальницький досвід. Команда Tranzzo може реалізувати його для будь-якого банку чи оператора платіжної інфраструктури. Ми завжди готові запропонувати сучасні технології та платіжні рішення для задоволення потреб бізнесу та його клієнтів», — зазначив CEO Tranzzo Ян Клочко.
Партнером з реалізації P2P-переказів для Укрпошти став оператор платіжних сервісів УКРКАРТ.

Як працюють P2P-перекази за номером телефону

Щоб успішно переказати гроші, важливо, щоб картка одержувача була закріплена за номером телефону. Щоб прикріпити картку Visa до номера телефону, необхідно в мобільному додатку банку (розділ «Перекази за номером телефону») активувати цю функцію та зберегти налаштування.
Поза цим зробити переказ досить просто. Потрібно вказати:

  • реквізити картки, з якої робите переказ,
  • суму,
  • телефон отримувача.

Операція відбувається онлайн, а кошти одразу ж зараховуються на картку отримувача.
В Укрпошті зазначають, що новий формат грошових переказів посилює захист карткових даних та покращує досвід для користувачів.
«Укрпошта систематично покращує якість фінансових послуг у відділеннях. Поліпшення стосуються розширення переліку фінансових послуг та підвищення фінансової безпеки. Раніше клієнту Укрпошти для того, щоб здійснити переказ коштів на картку, потрібно було вказати повний номер картки одержувача. Укрпошта дбає про захист персональних даних своїх клієнтів, тому ми спільно з Tranzzo реалізували сервіс, що дозволяє перераховувати кошти картки за номером телефону, прив'язаним до окремої картки отримувача. Таким чином, одержувачу не потрібно розкривати повний номер картки, а відправнику не обов'язково знати номер картки одержувача. Це зручніше та безпечніше!», — прокоментував директор департаменту фінансового бізнесу Укрпошти Олег Кляпко.

Переваги переказів за номером від Visa

  • Безпечно. Переказ відбувається через доповнення до сервісу Visa Direct, де прив'язка номера картки до телефону зберігається як захищений токен.
  • Швидко. Фінансова транзакція технічно не змінилася, тому швидкість переказу також залишається незмінно високою.
  • Легко для користувачів. Відправнику не потрібно щоразу уточнювати номер картки, а одержувачу ділитися платіжними даними.

Команда Tranzzo рада такій плідній співпраці, адже тепер ще одне сучасне платіжне рішення стало доступним тисячам українців.

Поділитись:
facebooklinkedin