Продукти
Pішення для бізнесу
Підключення
Тарифи
Компанія

Tranzzo підключив рішення для токенізації карток від Mastercard

Tranzzo підключив рішення для токенізації карток від Mastercard

Рішення Mastercard для токенізації банківських карток тепер у переліку платіжних технологій, які Tranzzo пропонує онлайн-бізнесу. Технологія здійснюється за допомогою цифрової платформи Mastercard Digital Enablement Service (MDES) for Merchants. У чому особливість MDES, і чим сервіс корисний бізнесу — розповідаємо далі. 

Що таке Mastercard Digital Enablement Service

MDES — це стандартизований сервіс Mastercard. Він дозволяє замінити реквізити картки на унікальний цифровий код — платіжний токен — і керувати ним.
Токен створюється одразу після успішної оплати на сайті та працює лише для конкретного онлайн-ресурсу та його клієнта. Так, за допомогою токенізації онлайн-продавці можуть зробити платежі швидшими та безпечнішими для платника. 
Сам процес токенізації банківської картки відбувається на боці Mastercard. Tranzzo тут є зв’язувальною ланкою: забезпечує взаємодію платформи MDES з ресурсом онлайн-продавця.

Переваги MDES для онлайн-бізнесу
  • Безпека та захист від шахрайства Унікальний токен неможливо скопіювати, дублювати або розшифрувати. А всі реквізити платника зберігаються винятково на боці платіжної системи. Додатковий захист забезпечує окрема криптограма для кожної транзакції.
  • Нижчий відсоток відхилених платежів Операції з використанням технології MDES користуються високим рівнем довіри у банків та моментально підтверджуються. 
  • Вище конверсія оплати Покупець просто оплачує в один клік: йому не треба кожен раз вводити реквізити картки власноруч. А якщо платник перевипустив картку, його токен все одно буде активний.

MDES корисний для всіх напрямків електронної комерції. А особливо для сервісів мікрокредитування та бізнесу, який використовує модель підписки або регулярні платежі.
Щоб дізнатися більше про можливості токенізації для вашого бізнесу, напишіть на support@tranzzo.com.

Поділитись:
facebooklinkedin