Продукти
Pішення для бізнесу
Підключення
Тарифи
Компанія

Tranzzo — технічний партнер національного проєкту “Дія”

Tranzzo — технічний партнер національного проєкту “Дія”

Український державний онлайн-сервіс “Дія” використовує рішення Tranzzo, щоб мільйони громадян могли оплачувати податки, сервіси та держпослуги через інтернет.

Перші платежі з нашою допомогою “Дія” провела ще восени 2020 року, і з того часу ми не припиняємо співпрацю.

Команда Tranzzo забезпечує платежі в додатку “Дія” та на однойменному вебпорталі. Так, за допомогою нашого рішення користувачі сервісу оплачують штрафи за порушення ПДР, заборгованості за виконавчим провадженням, а віднедавна — податки, перевипуск водійського посвідчення, оформлення прописки й низку адміністративних послуг.

“Для додатка “Дія” ми запропонували наше унікальне рішення, у якому поєднуються кілька платіжних методів — картка, Google Pay, Apple Pay та ін. IT-рішення Tranzzo також забезпечує платежі й на сайті “Дії”. Тут, крім перерахованих способів, також доступна оплата через PrivatPay”, — розповідає CEO Tranzzo Ян Клочко.

Оскільки сайт і додаток “Дія” — це, власне, окремі продукти, то й рішення для них трохи відрізняються. Щоб приймати оплату карткою на сайті, “Дія” використовує наш платіжний віджет. А онлайн-платежі в додатку реалізували за допомогою мобільного SDK Tranzzo — це вже готовий код, який “Дія” вбудувала у свій продукт.

“Ми постійно вдосконалюємо “Дію” і надаємо українцям можливість скористатися різними способами для оплати. Із сервісом Tranzzo ми співпрацюємо понад рік, і він працює надійно. Люди можуть за допомогою мобільного додатку оплатити заміну посвідчення, адмінзбір та інші послуги”, — поділився Мстислав Банік, керівник із розвитку електронних послуг Міністерства цифрової трансформації України.

Також зазначимо, що в платіжному рішенні Tranzzo є функціонал, який дає змогу приймати оплату за вільними реквізитами. Це важливо, бо для кожного сервісу в “Дії” є цілий набір реквізитів — платіжні дані державних органів/структур та їхніх підрозділів. Продукт Tranzzo вміє розпізнавати одержувача і відразу після оплати розподіляти кошти за потрібними реквізитами.

Ми разом із командою “Дії” і далі працюємо над тим, щоб життя українців ставало простішим, а взаємодія держави і громадян — комфортнішою. “Раді бути частиною проєкту, який розвиває цифрову державу і трансформує культуру платежів в Україні. Компанія Tranzzo завжди готова запропонувати партнерам інноваційні рішення з урахуванням індивідуальних побажань і особливостей проєкту”, — додав Ян Клочко.

Поділитись:
facebooklinkedin